Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stjäla en människas livsglädje



Att stjäla en människas livsglädje
Eller att förstöra den
Är som att ta, någons liv




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-31 10:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt och sant skrivet
2012-02-01

    lory
precis..grattis till placeringen..sanna ord...
2012-01-31

  Elwania
Livsglädjen kan inte tas från någon som
inte vill släppa taget om den.
2012-01-31

  Vici
Grattis till placeringen
av en viktig
och mycket tänkvärd text!
2012-01-31

  Bibbi VIP
Så sant.
2012-01-31

  Anita Brännström VIP
så sant så...
2012-01-31

  marie-helene
Ja det är allvarliga ord...
Och jag finner dem sanna...
Bra och viktig mening du
kommer med..
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO