Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lustigt om dessa som verkar tro att de kända sitter inne med svaren då man nästan alltid, har svaren själv, om man vågar leta


Experthjälp


Landet Sverige ”lever av” sina experter
Eller för dom
Men det må så vara
Det är illa, illa nog

Men än värre när människor
Tror på kändisar
När man skriver och frågar såna som
Blondin bella och Linda Lampenius

Som om de svaren skulle vara bättre
Än att gå in till grannen och fråga
Över en kopp kaffe
Dessutom mycket trevligare

Behöver vi människor eller i alla fall
Vi svenskar nån slags mupp och fråga
Och om den muppen likt Alva Myrdal
Talar om uppfostran men misslyckas själv
Känns lite… sådär…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-31 13:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det borde vara lite enklare, tror det är ganska svenskt. Personligen har jag aldrig känt mig svensk och har alltid en längtan bort från detta land...
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO