Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnporr och dumsnutar


Och så är det dumsnutarna igen
Som om de undersöker nån med 130
Barnporrfilmer
Eller om det är 1300
Eller kanske 13000

Så tror de, ja eller de kanske tycker, det
Att de ska, ”kolla alla”
Men normala människor skulle ta en drös
Lämna in och fixa en dom på det…
För vad jag vet så är en barnporrfilm olaglig




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger
Publicerad 2012-01-31 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO