Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongskålar


De med balkonger
På vissa områden
Har stora woukpannor

Men hur steker dom när de är
Vertikalt uppställda?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger
Publicerad 2012-01-31 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO