Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 eller 12 meter är för långt för en del


Latskalle


En lat djävel
Förare av SFL 223
Orkar inte med att gå 10 meter från en parkering
In till KONSUM eller COOP som de heter numer

Men de finns även en parkering åt ett annat håll
12 meter Men för långt, tydligen
Men ändå parkerar idioten på trottoar
Och cykel väg som ansluter vägen

Och bilen är en drygmupp modell
En Jeep modell med flak
Men tyvärr en riktig latgris
Som förare, ja om de nu är ägare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-03 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO