Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odåga

Jag vill inte ha dig. Jag vill inte ha dig. Du ger mig ingenting annat än misströstan. Ge mig äran att kunna välja själv om det är dig jag vill vara med eller inte. Låt mig aldrig tänka dessa tankar om dig igen. Låt mig inte vilja frambringa alla dessa möjligheter i tankarna. Släpp taget om mig, din dumma slusk.




Fri vers av Själsfrånvaro
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-31 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro