Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad jag har gjort eller skrivit för något

för att skrämma bort många av mina läsare
Inte lätt att veta när man som oftast bara får kommentarer som fint
bra där, tjusigt, vackert
men inget mer
Som oftast inga kommentarer eller applåder alls
Men jag ska väl inte klaga, då jag själv inte är mycket bättre många gånger
Skriver själv så, och gör så!
För det är sällan som jag själv skriver och ger någon
någon riktigt hård kritik
Fy, fan vad det där var dåligt som du har skrivit
Helt kass
Nä, nu så får du allt gå och lära dig lite mera gramatik
Skola dig lite mera
Ja, då man verkligen skriver ner en kommentar, om hur man känner för det alstret
Då man bara har modet att våga vara ärlig, över vad det egentligen är
som stör en över det som står nedskrivet där
Och det gör man för att inte rata den författaren helt och hållet
i framtiden
För att inte sluta upp att läsa vad han eller hon skriver i huvudtaget
Man gör det i hopp om att den författaren bara ska kunna våga
utveckla sig lite mera
Få lite mera perspektiv på sitt skrivande
Som en liten knuff i rätt riktning kanske
För så skadad som jag själv är, så lever jag ju för det här, att folk läser det som jag skriver
Och gör de inte det så blir jag ju lätt ledsen
För jag vill ju att de alla ska tycka om det som de läser
Ja, och jag är ju så fisförnäm att jag inte gärna vill
förnärma någon
Göra någon illa berörd och bli illa omtyckt bara för det
För är det så, så får de ju lov att säga vad det är som de stör sig på
med mig
Ja, så att jag bara har chansen att kunna ändra på mig
För jag behöver ju era läsningar och respons för att må riktigt bra
Ja, för så skadad är jag
Ja, jag får nog gå och söka för det här...


Ken Cassel
31/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-31 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skadad är också jag men finner läkedom i att både skriva och läsa andras alster.Tänk dig Fröding vilka mästerstycken han gjorde,han var skadad >Ken men för mig finns ingen bättre.
2012-02-01

  Filosofen2
Jag tror inte du gjort eller skrivit fel, tror bara att du behöver läsa andras dikter, kommentera och bedöma. På det viset föder du även nya spår i ditt skapande.... Pauser kan också vara bra, det har jag insett....

Pst, skriv för du gillar det, skapa de texter du älskar, det gör jag.

Jag älskar då människor kommenterar mig, även rättar mina texter och dikter. Lite hård kritik behöver vänja sig vid, men att vara oartig, elak eller odräglig får bara förödande koncekvenser...
2012-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Slriv som Du
vill och brukar
då blir det ju bäst!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel