Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt om kärlek

99kr..
pris i all ära
men det är ju någonting.
vad är äkta som kärlek? ingenting.
pengar är någonting..
jag jobbar iaf för dom
kärlek är ändå ingenting att ha


jag har valt någonting för och leva ut min dubbel moral

om livet är något så försätter det väl
planterar ett frö här och där
och det är väl inget

men för och bryta ämnet
vet jag överhuvudtaget inte vart vi ska

kanske problemet
då bygga bo också kan vara en del av ekvationen
och visst jag släppar hem ett strå ibland

men en stack är väl inget utan en drottning
tam och lam i källaren

medans jag skickar ut mina döttrar för och blidka denna varelses
längtan efter lycka

vilan kommer med döden
och lämnar ett hus

skog och träd har rötter

men jag äger ingenting

säljer min tid och hyr mitt liv

om kärleken är äkta så är det inget ting




Fri vers av m-in
Läst 246 gånger
Publicerad 2012-02-01 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in