Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det igång igen



Julian Assange
ÄR aktuell igen
Och till stor del beror det ju på osäkerheten
Om han ska ”gå säker” för USA
Där han skulle riskera 87 års fängelse eller nåt
För nåt påhittat brott ”a`la” Guantanamo

Men där är problemet med en vek statsminister
Som kryper för USA likt moderater alltid gjort
Och Sverige alltför ofta gjort
Och s k ”kvinnosaks kvinnor” får styra, "lagen"
T o m såna saker som aldrig skulle göras i USA
Utnyttjar man, från USA:s håll för att slutgiltigt
Kunna tysta en ”motståndare”

Eller kanske en sanningssägare…
Mitt bland alla ja:sägare
Och allt detta beror på ett knullgumi
Eller rättare sagt, en sängplats och fruntimmer
Som säger sej vara våldtagna av nån som de själva
Dragit in till sängen, allt verkar absurt…









Och räkna med att det är storpolitik som ligger bakom
Och kanske en ”duperad” president som vill väljas om
Då får rättssäkerheten vara helt enkelt
Nästa misshandels fall är i USA inriktat på
Julian Assange och sin HÄMND

Tänk så like USA blivit det gamla Sovjet….
Mer och mer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger
Publicerad 2012-02-01 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO