Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller är de ändå värre.....


Viktig hets



Ska vi gissa
Tänka lite högt
När Assange kommer till Sverige så¨
Kommer kontakten med USA att bli viktig

Och Reinfeldt kommer att buga så att
T o m hans ”frisyr” blir ”rufsig”
Och en avdelning inom vårt ”rättssamhälle” både avlyssnar
Och spanar och ser, vad som händer…






Men Sverige är en rättsstat, intygar Reinfeldt
Undrar om han inte sagt det om USA med, innan Guantanamo




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO