Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje kväll och natt som jag ensam går och lägger mig i sängen

så dyker du alltid upp där på min näthinna
Dyker upp i mitt huvud och ger mig ett rent helvete då jag måste försöka
att tvinga mig själv till sömns
Men även i mina drömmar så dyker du upp och terroriserar mig med ditt
så underbara vackra leende
Och hur mycket som jag än försöker att glömma dig, så synar du mig alltid bara
i alla mina sömmar
Så det enda som jag kan göra nu är att gå ut och försöka hitta mig någon annan kärlek
Någon ny kärlek
Någon annan att älska
För det ska visst vara den bästa medicinen emot olycklig kärlek?!

Varje kväll och natt som jag ska gå och sova...

Ken Cassel
½-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 17:24



Bookmark and Share


  TynANK586
jag riktigt ryser när jag känner igen mig i den... bra!
2012-02-02

  Magica VIP
Tillåt dig sörj, först då avtar dessa drömmar om de för dig är jobbiga, först då tror jag du ska "leta" efter en ny kärlek. Det brukar inte bli bra att bara rusa in i nya saker, det helar inte din själ, jag har själv testat det...
2012-02-01

    lory
vackert kramar
2012-02-01

  Rise Little One
Det finns visst någon sanning i detta...
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel