Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri vers


tala med stenar

jag talar med
stenar
lyssnar till
fasta
orörliga
anar rörelse inom
rymd i fyllnad
ser håligheters fäste
i liv




Fri vers av walle dickson
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-02-01 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson