Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att aldrig sluta lära sig..om att ständigt utveckla sig,om att vara nyfiken på livet,varje dag,varje sekund....


Vishet

Är jag Vis?

Möjligt----Vis?

Bara jag ställer mig frågan dagligen

och aldrig få svaret?




Fri vers av lory
Läst 416 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-02-02 08:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ~Molnspanare~
2012-02-24

    Katta70 VIP
Ja du är vis, blir svaret till dig som inte tror dig veta alla svaren. Livet är föränderligt och har ett oändligt antal nyanser. Det är bara den omogne, som är dogmatisk.
2012-02-06

  Lars Hedlin
Vishet i stunden svaret blir vad? olika för var gång kanske?
2012-02-06

  M M Mannheim VIP
Visst är du vis visst, det har du just vi-at sig. Visigt som du! Eller hur!
2012-02-03

    Max Poisé
Ödmjukhet är en fantastiskt underskattad egenskap som skulle må bra av att få hyllas istället för att bespottas.
Bra text L!!
2012-02-03

  bittemi VIP
Klokt skrivet Lory! Så länge man lever med sina frågor öppet som du verkar göra är det stort hopp om vishet tycker jag!!
2012-02-03

  Ninananonia VIP
Underbar ock klok :)
2012-02-02

  Michaela Dutius
Härlig text som berör
2012-02-02

  Seglaren
Vishet är en gåva. Kan man öva sig till vishet. I viss mån kanske.
Men den som säger sig vara är det förmodligen inte.
Det är upp till andra att bedöma det.

Tänkvärd text i det lilla formatet.
2012-02-02

  zallander
vis(st) är du vis
2012-02-02

  Peter Stjerngrim VIP
Du vet väl att vishet bygger på erfarenhet
Erfarenhet i sin tur bygger på de slutsatser vi dragit
utifrån de misstag vi begått ...
Så när någon säger till dig att du är Vis - bör du ha detta i åtanke
och fundera över om det är en komplimang eller om det är ett konstaterande att du har begått en himla massa misstag i ditt liv ... :)
Kramar om och önskar dig en fin dag i den snöblandade istidskylan ...
2012-02-02

  Anya VIP
Intressant frågeställning som jag tar till mig. Bra!
2012-02-02

    ej medlem längre
En bra syn på vishet.. att aldrig stanna upp, fastna .. att söka .. att alltid vara öppen för nya svar.
2012-02-02

    lory
till min vän Lasso....
den dagen jag erkänner att jag är vis..då försvinner jag i dumhetens gata med en klänning av trångsynhet...kram
2012-02-02

  LassO
så du är inte viss, om svaret? ;)
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen