Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoom

En dag kommer det
att vara så dags

Allt kommer att zooma ut
på ett sätt som jag
inte kommer att kunna
berätta om för någon

så det är lika bra
att göra det
nu




Fri vers av stenhur VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 10:25



Bookmark and Share


  walborg
Antagligen är det så att för de flesta av oss som dör sotdöden så zoomar livet ut, en cell i taget ...
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP