Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utdrag ur "100 skäl att älska dig"


I mitt liv,,,




I mitt liv
ett perspektiv
för att jag
ska bli effektiv
jag behöver lite stress
lite press
och precis som nyss
en enkel kyss

av dig,,,

Då blir jag positiv
och effektiv
i mitt liv


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten