Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En barndomsdag

En barndomsdag stod vårat hus i vinterskrud
Med is och snö bekläddes husets hud
Vi såg på frostens mönster på vårt fönster
Vår mamma sa att det var gjort av Gud




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-03 11:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Litet Boye över den här
tycker jag är kärt besvär
för som läsning en vacker dag
ett skönt minne till behag
2012-02-19

  walborg
Vackert minne - bildrikt.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP