Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om ...

Tänk om Jorden bara är en berättelse;

virriga fragment av gamla sagor

berättade av en tankspridd gamling

som snart faller i sömn.

 

 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-03 13:34



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Härligt tankesvindlande! :-)
2012-02-03

  Jessica Ebbesson
Ja..tänk om. Svindlande tanke!
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP