Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Molnspanare för inspirationen!


Hängbron

Den byggs utav drömmar, är skarvade
dess linor av hopp och av tro
De sakkunnigt granskas av garvade
Är detta en kärlekens bro?

Hur är det med knopar och knutarna?
Är skarvarna starka måntro?
Sen tankfullt mot bärlinan lutande:
Kan kärlek därborta få gro?




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-03 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt sammanflätad hängbro av poesi!
2012-02-06

  Minkki VIP
fint rimmad med känsla och reson
2012-02-03

  walborg
Inspirationen med att testa hängbron var en härlig bild för tilliten
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki