Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själaresa


På en resa in i min själ

allt som varit
allt som farit

allt blev skalad
plockat i sär

så mycket
jag inom mig bär




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-02-03 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP