Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en repris från 2010...men den är så sann också idag...mer sann än någonsin...


Tänker alltid...


Jag tänker
Alltid
På dig
Alltid finns du
Inuti mig
Med mig
Hos mig

Du får inte
Försvinna igen
Bli tyst
Förstummas
Som så många
Gånger förr

Du vet inte
Hur mycket
Du betyder
För mig
Men du är alltid
Med mig
Stundligen
Fast du inte är där
På riktigt

Kan vi tillsammans
Tända ett ljus?
Tillsammans tända
En värmande eld?
I det mörka ensamma och kalla
Innan allt
Är för sent?

Kom och ta
Min utsträckta hand
Bli varm
I min famn
Vid ljuset och elden
Finns värmen
Där jag alltid
Tänker
På dig…




(c) TT

2010/2012




Fri vers av TT
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-04 09:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
fint... :)
2012-02-05

  Hanna Mari Wallin
formuleringarna av dina ord, för en med på din resa
fint och berörande...
2012-02-04

  alvan
Vackra rader som andas så mycket innerlig längtan...
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT