Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så tröttsamt med de som tror sej vara... "så bra" och i vissa fall så är de "bra" enbart för sej själva


Senegal




Senegal Senegal
Var är din demokrati
Är den en saga all
Mitt under detta menageri
Av en president som är alltför
Impotent, nej förlåt inkonsekvent
Eller var det kanske, dement…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO