Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången jag hört detta...

Är den rik din släkt ifrån Dals Ed
ja, de skriver till tomten om besked
alltid varje jul
till honom i hans skjul...
Vad han önskar att de skall ta med...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-04 14:56



Bookmark and Share


  king_king
bra då :)
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt