Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tid att skratta

Ingen tid att gråta
Ingen tid att förlåta
Dags att skrida till handling
Att en president eller en diktator tar sin militär emot sitt eget folk
Sitt eget kött och blod
Är för mig en gåta
Varför emot sitt eget folk bara hålla på och bråka
Mina blickar riktas just nu emot Syrien som visst nu har en president
till kråka
En som visst nu är på krigsstigen emot sitt eget folk
Så kanske man nu bara skulle försöka att kidnappa honom
och skicka upp han till lappland
där han får lära sig att bo mitt i naturen i en liten Kåta?!
För kanske det kan få honom att förändras och bli till en av de där lite ödmjukare och såta?

Ingen tid att skratta...

Ken Cassel
4/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel