Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trojkan av död


Det är den ökönda trojkan från Moskwa och bort
Som sitter på lur vid sin mur
Och Chi Hoang Ti:s gamla mur har som högar av lort

Och säger saker som ”vi lägger ner”
För vi är kompis med ”mördaren och på kriget sper”
Och vi ser inget viktigt i människoliv

Tvärtom vill vi ha mer och mer kiv
För då får vi trejda vapen
Som vi vill…

Lite som oledo-lyckan som ballar ur
I nåt slags jätteformat
Ätteformat, en samling död skallar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO