Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk friform.


Kolhjärta

Otroligt trött.
Otroligt jävla trött.
Trött på att känna.
Trött på att tycka.
Trött på att ta illa upp.
Trött på att linda in språket i siden för att ingen ska ta illa upp.

Jag ska sluta känna, sluta respektera, sluta gulla med människor.
Jag har inte orken att vara trevlig och känslosam i ett samhälle som konstant sparkar ner dig för det.
Hundra procent kolhjärta.




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 14:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanon!
Var dig själv och låt inte kultursnobbarna trycka ned dig.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H