Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte delvis på Bjarnes dikt om orden som kan förändra!




Poetfest

 

när poeter samlas till fest
bär de med sina själar till bordet
sina nakna hjärtan
sina sårbara egon
sina drömmars vildaste blommor
sin glädje och sorg

gästerna anländer 
från Ensamhet och Längtanslust 

med kärlek och stort mod
tänder de sina ljus
och dukar upp orden 
som har kraft att förändra

... när poeter samlas till fest

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 537 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-02-05 19:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar naturligtvis.
2012-02-08

  Lili Samuelsson VIP
janne, önskedrömmar ;)
2012-02-06

    Göte Holmlund
inga droger, slagsmål, nakenchocker?
2012-02-06

  mare VIP
Mycket bra, applåd !
2012-02-06

  Bo Himmelsbåge
vacker och sann...! vi blottar våra egon och själar... att vi vågar...
Hurraaa!
2012-02-06

  aol
vackert vännen,
2012-02-06

  Lilla My* VIP
Fiinaste dikt Måna om just det där!
2012-02-06

    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet..vilken fin fest
2012-02-05

    ej medlem längre
Vilken fest!
2012-02-05

  Anoo Niskanen VIP
Den festen vill jag vara med på :)
2012-02-05

  Yvonne Eriksdotter
Det är bara att ta plats vid det dukade bordet....:)
2012-02-05

  Pirjo VIP
..så är det bara...
2012-02-05

  Lovisa Lindbom
Vackert diktat om poeternas sällskap
2012-02-05

  ULJO
Den här gillar jag mycket och den förtjänar applåder i massor.
2012-02-05

  Eva Langrath VIP
En sällsam fest bjuder dina ord in oss till
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Som den självklare outsidern ber jag att få tacka men avböjer stillsamt. Skulle aldrig platsa.
2012-02-05

  Lili Samuelsson VIP
mm, tycker väldigt mycket om din inramning med samma mening. möten kan vara oerhörda
2012-02-05

  Ninananonia VIP
:) fina tankar
2012-02-05

    Ordkonstnär
Fina rader, de tyckte jag om!
2012-02-05

  Peter Olausson VIP
en fin beskrivning av vad som hänt - och kan hända igen!
2012-02-05

  walborg
Underbart vacker bild av vårt skrå
2012-02-05

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger