Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käftsmällen som fick mig att le falskt inombords...

Käftsmällen som fick mig att le falskt inombords
Dunsen där blodet smälte isen fanns
Alla löften av hat som en förlängd arm
Nästa år sa du
Nästa sår blev det

Jag busade
Jag skrattade
Jag log falskt

Alla ord som du sa när du va full
Planerat som ett vackert mord
Skuggorna av tröst som hånler
Aldrig mer att mörkret faller in

Jag fattade
Jag försvann
Du dog nånstans

Känslor andas från mitt fönster
Jag ler fritt äntligen









Fri vers av Nille74
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-05 20:56



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
slagkraftiga formuleringar
Nästa år nästa sår..
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74