Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa Mamma Barn

Pappa

Har jag tackat dig för alla slag?
Utan dom hade jag inte varit den jag är i dag.





Mamma

Har jag tackat dig för att du lämnade Pappa?
Han är inte ens värd mitt hat för våra sår som blev kvar.









Fri vers (Fri form) av Nille74
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74