Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt våld...

Ni hoppade och stampade på mitt hjärta igår
Precis där! Sen sprang ni fegt därifrån

Ingen stannade, ingen brydde sig ett skit
Minuter kändes som år, timmar som sekunder

Stapplande tar jag mig ifrån min egen brottsplats
Men när jag vänder mig om ligger jag kvar där som förut

Ihopkrupen likt ett vinterblad som väntar på våren
Men våren har tagit semester på nån sydlig ö

Jag hade lämnats där, precis där! För att dö!

Adjö!




Fri vers (Fri form) av Nille74
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 15:42



Bookmark and Share


  Tini Tut
Våren kommer snart ska du se.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74