Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en förlorad själ

Bestulen på tårar och ord, Läser romanen skriven i blod...
Ett livs verk ett livlöst blad, Tappad på harmoni vissa dar...
Sorgen 39 är nya 27, I väntan på svaren så hängde sig Gud...




Fri vers av Nille74
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-04 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74