Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(En trött hjärna som töms på några rader...)

Stjärnmolnen styr sin döda blick mot Norr.

För att dra vidare Väster om de dödas gråt.

Det Känns tufft att spela teater mot ett leende.

Att vilja vara stark när alla andra starka ser på.

Döljas bakom glasen som skrattar fram sin charm.

En slagen hjälte gömmer sig bakom flaskan.

Staden har rymt sina offer som vi gömt.




Fri vers (Fri form) av Nille74
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-09 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74