Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför födas för att dö...

Min gåva var när du föddes

Livets skratt var när du log
Livets sorg var när du dog

Din första tappade tand
Den håller jag nu i min hand

Tårfyllda minnen målas på ett staffli
Tiden stannar där allt annat far förbi

Finns det ingen väg längre?
Har den tagit slut?
Vart är jag på väg?
Hur tar jag mig härifrån?


Finns det ingen luft längre?
Har den tagit slut?
Varför hänger jag här och dinglar?
Vad har jag gjort?
Kommer vi att ses?

En kniv som stryker mitt hår
Faller ihop på min Brors tår

Livets skratt blir nästa stopp
Livets sorg förvandlas till hopp

Min gåva är nu mitt minne av dig...






Fri vers (Fri form) av Nille74
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-09 13:37



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Sorg och den eviga frågan...vad gör vi här vad kommer sen hur tar man sig ur. Hur kommer det sig att vissa lämnar och vi står kvar. En text som hänger i saknad och svårmod har du skapat här.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74