Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens blomma

Änglar i gräset, doften av skratt
Vinden dansar lätt på vår hud
Bomullshjärtan som snurrar
Tusen trumslag som hurrar

Lyckan kom, lyckan stannar
Evigheten sjunger sitt namn
Du och jag i en magisk stad
Där kyssar smakar choklad

Den vackraste blomman är funnen...




Fri vers (Fri form) av Nille74
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-02-09 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nille74
Nille74