Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två *Superman*- rödkindade


Två *Superman* - rödkindade
drar sina farkoster
- en snöängel har landat




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP