Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror jag nedtecknade detta på ett fackföreningsmöte i mitten av 1970-talet, en av mina första - kanske den första - dikt jag skrev.




Min första (?) dikt

(Tror jag nedtecknade detta på ett fackföreningsmöte i mitten av 1970-talet, en av mina första - kanske den första - dikten jag skrev:)
Ordförandens stora öron -
som en elefant -
flaxar iväg.
Dumbo

Ordförandens stora öron

- som en elefant -

flaxar iväg.

Dumbo




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-05 21:52



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Fick mig också att le! Vad kul att du delar med dig av din poetdebut!
2012-02-06

    ej medlem längre
Du fick mig att le...tack för det!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP