Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde ha märkt det på dig

Jag borde ha förstått att du inte ville det här lika mycket som jag
Det där med att inte vara hetsig fungerade inte så bra, jag känner mig som en hormonstinn tonåring
Du frågade vad det är du kan göra
"Håll käften och gå och häng dig" ville jag säga
Jag ville ösa ur svordomar
Istället svarade jag bara med ett tomt och ihåligt "ingenting"




Fri vers av Själsfrånvaro
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-06 02:43



Bookmark and Share


    kivu
Indignation i vacker skrud.
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro