Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla föräldrar är inte olyckliga

Min lärare i etik och livsfrågor frågade just om vi tror att våra föräldrar är nöjda med sina liv. Alla sa nej, förutom jag. Innan frågade hon om vi tyckte att våra föräldrar gjort bra val i sina liv (milstolpar så som karriär, var man bodde, familj). Alla sa nej, förutom jag. Vad säger det om folk? Tragiskt. Vad är det för syn på sina föräldrar folk har? Allas föräldrar är inte olyckliga.




Fri vers av Själsfrånvaro
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-06 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro