Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strategi

Om man står på med sin fullaste rulle
hamnar man lätt där man inte skulle
Bra det är om i tid man ser
var det är lämpligt att sakta ner




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-06 17:30



Bookmark and Share


  walborg
Förtjusande text
om att undvika att
bli en drulle
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP