Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökare

I djupet
söker
nya beröringspunkter
utsikter
över
djupaste
dalen
av mina vyer
siktpunkten
är öppen
glasklart
jag hittar ej
jag letar
jag gräver
jag känner
så länge mina andetag
är varma









Fri vers av lory
Läst 409 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-02-06 18:58



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Fint!
Vacker enkelhet.
2012-03-11

  Lars Hedlin
Levande och vacker
2012-02-10

  Ninananonia VIP
Sköna tankar... :)
2012-02-08

  Hizzan
Härligt känslosam, men ändå.. så exakt,
2012-02-07

    Bodil Sandberg
Ja sökare är vi ..otroligt fint lory!!
2012-02-07

    lory
tackar verkligen för att ni påpekar stavfel....inte lätt ...stor varm tack..ler o jag bjuder på små stavfel rätt så ofta..ler
2012-02-07

  Magica VIP
Fint skrivet.
Några stavfel bara:
Det står "så länge min andetag är varm".
Du menar väl "så länge mina andetag är varma?
2012-02-07

    ej medlem längre
Med denna inställning kommer sökaren att finna.. kanske mer än hon hoppats på.
2012-02-06

  LenaJohansson VIP
fint
2012-02-06

    ej medlem längre
Vackert!
2012-02-06

    Birgersdotter VIP
Letar söker ..så är det ..bra
2012-02-06

    Katta70 VIP
Så fint skrivet.
2012-02-06

    Max Poisé
Yes.,.det är ju där vi är...
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen