Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaja, lite fusk men nära...


Tylösand limerick


En nakenbadare från Tylösand
Satte små flickhjärtan i brand
Så när han skulle hålla ett tal
Vålade deras mammor om moral
”Han brukar vara naken-pek-oral”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger
Publicerad 2012-02-10 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO