Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionen

Reinfeld vill höja pensionsåldern, en bra ”arbetslöshets åtgärd” vore att sänka den, men…. Hör höjer man istället så färre får ”ta över” de jobb som inte lika ofta lämnas. Men eftersom han vill säga 70 så drar han till med, 75….

Men frågan är kanske mer, ska de som är i arbetsför ålder stämpla, istället för att de i sin begynnande ålderdom, ska kämpa vidare med krämpor och allt?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 14:40



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, det är ju för fan helt jävla sjukt
hur de kan komma med ett så genomkorkat
förslag! (Ett av alla de korkade ideer
de kommit med).
Samtidigt är det likväl genomtänkt, han
använder sin oskyldiga hundblick och
verkar så säker när han talar så till
och med de som missgynnas av
högerpolitiken har han plockat upp!

Det är som vanligt de rika som gynnas
och de redan drabbade som får ta smällen
än mer!

Morallösa, hjärtlösa människor! Att de
bara kan med att se sig själva i
spegeln! Men de är väl så om man inte
har någon moral...
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO