Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog skallen under armen och gick


… Som om dom hade druckit vin.


#

Om jag kryper upp i ditt knä
och mitt hjärta sväller
tills jag endast består av det.
Om jag blir din knähund
som du kan klappa ibland.


slipper jag då slicka den hand
som slår?


#

Igår stod skomakaren
med sina trasiga skor
och log så snuset droppade ur käften.



Igår lovade skomakaren mig
nya skor.


#

Jag minns mina sagoböcker

om ugglan

som kokade te på sina tårar.

#


(imorgon) kommer du köpa mer öl för pengarna du får från panten ..?


Men sen när du dör
kommer även du ligga nykter i graven.




Fri vers av feber
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 19:17



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Fy fan va bra!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber