Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man ångra något fint?

Det kommer aldrig bli vi, det har vi båda förstått är ett faktum nu
Jag känner mig så jävla meningslös och jag kan inte hantera det
Skulle du inte existerat skulle jag inte känt såhär
Jag har mig själv att klandra
(Det är trots allt jag som känner såhär, inte du)




Fri vers (Fri form) av Själsfrånvaro
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-07 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorglig och vacker text.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro