Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterklok, evigt dum, lobotomerad, allt är så jävla bra men ändå så svårt - du är ung.

Jag är bara lite fast någonstans mittemellan
Livet är en labyrint och kärlek är en gåta
Allt är bra när du blir förvånad att det är bättre än du trott
Stanna detta tåg, denna helvetesfärd
När ingen påstått något annat antar jag att detta är vad jag är värd
Tänk om man hade ett sjätte sinne om saker som dessa
Jag skrattar för den enda visheten jag har är att vara efterklok, pff, för allt det är värt, det är mest till besvär
En drink, en vän, en cigg – nåt som kan få mig hel igen
Snälla, fuck off, sluta tänk, luta dig tillbaka och njut av det som är


Skrattar bäst som skrattar sist
Jag vet ej vad som händer än, låt aldrig någon berätta för dig vad du kan eller ej
Kvar har jag envisheten
Min bästa vän




Fri vers (Fri form) av Philip V
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V