Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finansvärlden är sjukt sniken


När t o m finansministern
Går ut och kritiserar de vidriga
Banksystemens överuttag
Av banklån, bank kostnader
Det är inte bara bankerna som behöver
Tas i öronen

Det finns både el bolag
Och läkare som borde tas i näsorna
Mycket röda örsnibbar borde det bli
Efter ett räfst och rättarting….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-09 01:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, håller med
2012-02-09

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2012-02-09

  Tini Tut
presumably you have an ENT clinic in need of business.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO