Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längs en isknölig väg


morgonupptäckter



jag ser svanarna
räknar
ingen är död, igen

olika färger av vitt

en skata kvillrar

Bil-Pelle har ett starkt psyke
Sten-Oscar kommer förbi med hjullastare,
ett klösdjur

i lila småbjörkar
ser jag redan
fågelsommar

en ormvråk
sitter bara och glor
på en stängselpåle

så börjar
en samlardag




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 416 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-08 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter härligt!

"i lila småbjörkar
ser jag redan
fågelsommar"
2012-02-21

  anits VIP
Så fint och målande skriver du
om din morgon
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar