Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekt direkt!

En kemist från Ovanmyra
kan ej mer lova och bedyra
det var H2O!
Utan nå´t helt annat jo:
Till och med: H2SO4... .. .




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt