Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkar som om jag hade rätt i att ha fel




Paradoxernas drottning; dunklets fallne riddare
och du sa att på mig var det vackert.


Första gången tog jag som ett avsked -
jag må vara olärd men jag vet vart vägen leder.
Men du är det ingen annan har varit.

Du smekte ärren varsamt och
- "På dig är det vackert, dom berättar din historia väl".



Jag har tidigare benämnt mig som en
livsnjutare i självdestruktiv kostym,
med skorna oknutna och mössan på sne.
Men du dansar med livet så som du dansar med mig
och jag behöver inte ens min mössa längre.

Vem var det som sa att kärleken får värmen att spridas?
För denne någon hade alla rätt.
Jag sitter på facit; jag sitter på värmen
och du har programmerat kärleken utan en enda bugg.



Jag må vara olärd men jag vet vart vägen leder.
Och från och med nu är det alltid hem till dig.




Fri vers av sleepwalking
Läst 517 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-08 11:26



Bookmark and Share


    eventualiteter
den här är så fin.
2012-10-18

  Celticgirl VIP
fint
gillade speciellt denna rad:

"och du har programmerat kärleken utan en enda bugg"
2012-10-02

  Blåbäret
härlig värme och rätt adress för hemlängtans boning till den som ingen annan varit...
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking