Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio år av tystnad, nio år av ingenting



Jag har byggt en bro till evigheten
med hjälp av ryggrad och skelett.
Jag har kastat livshoppet som en lina
och sedan ångrat mina val.

Det tog inte lång tid att märka att
jag var ohållbar med en trasig själ
och en kropp utan ben.
Det tog inte lång tid för dom att märka
att jag nu var lika oförstörbar som en fjäder.

Jag har planterat ett träd utav gamla minnen
och köpt en såg utav självinsikt
och jag hoppas att tänderna är tillräckligt vassa.





För jag ska gjuta ett fält av orkidéer och maräng
och begrava grenarna djupt under mitt sinne.
Jag ska hoppa tusen meter rakt upp i luften
för att få känna smaken av vanilj och hyacint.
Och jag ska med hjälp av lim, klister och obotlig kärlek
försöka att laga den där vanskapta själen.




Fri vers av sleepwalking
Läst 533 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-30 00:50



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Jag älskar hur du lägger dina ord - vilka ordbilder sen : "lika oförstörbar som en fjäder" o "fält av orkidéer och maräng" o alla bilder i hela denna vers var bara helt underbar:
"Jag har planterat ett träd utav gamla minnen
och köpt en såg utav självinsikt
och jag hoppas att tänderna är tillräckligt vassa"
2011-10-05

  Blåbäret
i dina ord vältrar jag mig och njuter
av din ton, känsla och eftersmak
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking