Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har skapat vågor


Du har tatuerat mitt hjärta,
sått frön i min kropp.
Du har lagrat minnen,
memorerat och publicerat
som om det aldrig fanns ett stopp.

I månljusets ocean
hade vi kunnat briljera.
Hand i hand genom vågor av eld
hade vi kunnat promenera.
Så som bara vi två kan.


Vi fick marken att pulsera
så som våra själar gjorde med varann.
Vi fick magin att bli verklig,
det var ju bara med dig som jag var sann.
Jag älskade att älska
Jag älskade att se.
Du fick magin att bli verklig,
du fick mig att sluta be.










Jag saknar dig




Fri vers av sleepwalking
Läst 580 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-05 00:09



Bookmark and Share


  lolloo
Ännu en gång.. Helt underbart.
2009-07-05

  Betlehemsstjärnan VIP
magi är dessa ord...som ett vattenfall, sprudlande...oerhört vackert.../B
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking